maandag 23 mei 2016

Lemoncurd maanzaad taart | Lemoncurd poppyseed cake

lemoncurd poppyseed cake
Als je eenmaal zelf lemoncurd hebt gemaakt, wil je nooit meer lemoncurd uit een potje eten! Het is makkelijk te maken en blijft in de koelkast een paar weken goed. Voor de topping van deze taart is de lemoncurd gemengd met roomkaas. Poppy seed (klinkt zoveel leuker dan maanzaad) in combinatie met lemon curd blijkt erg lekker. Ik heb wat studie verricht naar maanzaad. Afkomstig van de papaver somniferum. In de verte een klein beetje slaapverwekkend. Ik slaap graag, dus dat komt goed uit.

Once you made lemoncurd yourself, you never want to eat ready made lemon curd! It is easy to make and you can keep it for several weeks in the refrigerator. The topping of this cake is lemon curd mixed with cream cheese. Poppy seeds combined with lemon curd tasts really well. Poppy seeds are the seeds of the papaver somniferum, it makes you a little bit sleepy. I love to sleep, so I like it!

lemon curd
lemoncurd


poppyseed
lemoncurd poppy seed cake recipe

flowerhat.nl/pdf/printversie_lemoncurd_ned.pdf flowerhat.nl/pdf/printversie_lemoncurd_eng.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...